Studiu de caz

Solutii simple pentru produse complicate. Modul de realizare al siteului propriu zis plus implementarea unor solutii de vizibilitate specifice companiei nostre au creat din site-ul companiei Tecnomec un punct de prezenta bine definit in peisajul produselor pe care le realizeaza

www.tekno-equipments.com
Tecnomec Italia companie a carui principal domeniu de activitate este productia de echipamente utilizate in domeniul constructiilor.

 |  deschide in fereastra noua
De ce

    Tecnomec Italia companie cu o cifra de afaceri respectabila a decis sa isi largeasca oferta de produse dorind sa satisfaca nevoia de echipamente profesionala la scala mondiala. Prezentarea produselor pe o pagina web era solutia optima pentru atingerea publicului tinta dorit, datorita costurilor scazute precum si a cantitatii mari de informatii puse la dispozitia oricarui vizitator.


Cum s-a realizat?

    Realizarea site-ului de prezentare a produselor este un proces ce se afla in continua dezvoltare in functie de tendinta vizitatorilor si a clientilor existenti.     Campania de vizibilitate s-a desfasurat in mai multe etape pe parcursul ei site-ul companiei fiind optimizat pentru cuvintele cheie ce reprezentau domeniul de activitate al companiei cat si utilajele pe care le comercializeaza; inscris in cele mai importante puncte de vizibilitate specifice domeniului cat si generale. Prin analiza traficului lunar cat si a tenditei vizitatorilor campania de vizibilitate a fost modelata in functie de nevoile vizitatorilor.


Rezultate

Dupa o scurta analiza a campaniei de vizibilitate a acestui client putem spune ca: 95% din cuvintele cheie pentru care s-a realizat optimizarea pozitioneaza site-ul nostru pe primele locuri
vizitatorii atrasi de site sunt NUMAI persoane interesate
a crescut cu 120% numarul de vizitatori care cer detalii referitoare la produsele comercializate
Gestionarea spatiului util a fost mult mai bine realizata
costurile de promovare a site-ului au scazut in comparatie cu alte metode folosite
Departament SEO
 
2005 Copyright MERCURY STUDIO Terms Of Use Sitemap About us WEB Services Case Study Recent Projects Contact ROM ITA FRA