"Motivatia actualizarii"

   Fiecare pagina web este un canal de comunicare
Paginile web de succes nu sunt actualizate intamplator, ci ele sunt intretinute permanent, asemanator unui canal de comunicare. La fel si pagina dumneavoastra trebuie intretinuta pentru a putea prezenta lumii cele mai actuale informatii si produse.
   Actualizarea zilnica in fiecare limba straina este o munca obositoare de aceea exista atat de multe pagini web neactualizate.
Program de intretinere in mai multe limbi
Printr-un singur colaborator al nostru, dumneavoastra puteti sa fixati intretinerea paginii web in fiecare limba. Modificarile trimise acestei persoane vor fi traduse in fiecare limba solicitata si actualizate in cel mai scurt timp posibil.
Ideea noastra
   Mercury Studio este brandul companiei Mercury Construct srl.
In 2000 ne-am nascut si am inceput sa oferim consultanta in marketing si vanzari.
Anul 2001 a deschis in companie o noua directie: Web Development & Multimedia.
Pana in prezent am oferit serviciile noastre in acest domeniu pentru imbunatatirea prezentei online si evident a cresterii continue a numarului de clienti pe care i-a adus prezenta online bine definita si promovata.
Sfarsitul lui 2002 ne-a provocat sa aducem mai multa valoare clientilor nostri si astfel am initiat serviciile de promovare on line.
Mercury Studio inseamna Comunicare, Respect, Incredere, Consiliere.


Directia in care mergem
   Scopul nostru este este oferirea tuturor serviciilor de consultanta in domeniul publicitatii online, fie ca aceasta este normala si nu necesita alocarea unor resurse mari, fie ca implica dezvoltarea unor promotii online, specializarea pe un anumit tip de clienti si vizitatori. Intotdeauna optimizarea si implicit"vizibilitatea" site-ului de web al unui include cele mai noi tehnici de vizibilitate.
In cazul oricarui proiect preocuparea noastra de baza este de a valorifica produsele, serviciile si imaginea afacerii clientului pe Internet. Provocarea zilnica este de a trece bariera sloganului si a produce efecte in realitate.

Rezultate

   Rezultatele in acest domeniu nu se prezinta la modul general sau in temeni tehnici pe care foarte putini ii inteleg.
Ele sunt disponibile in cadrul sectiunii
"Studii de caz" pe care va rugam sa o vizitati si sa trageti concluziile de rigoare.

 

Responsabil SEO: Ciprian DOBRESCU
marketing@plmis.com
 
2015 © MERCURY STUDIO Optimizare Site Arme Airsoft Mole Removal Restaurante Bucuresti Utilaje Second hand
Despre Noi Servicii WEB Studiu Caz Proiecte Recente Contact ENG ITA FRA