Studiu de caz

Solutii simple pentru produse complicate. Modul de realizare al siteului propriu zis plus implementarea unor solutii de vizibilitate specifice companiei nostre au creat din site-ul companiei Tecnomec un punct de prezenta bine definit in peisajul produselor pe care le realizeaza

www.tekno-equipments.com
Tecnomec Italia companie a carui principal domeniu de activitate este productia de echipamente utilizate in domeniul constructiilor.

 |  deschide in fereastra noua
De ce

    Tecnomec Italia companie cu o cifra de afaceri respectabila a decis sa isi largeasca oferta de produse dorind sa satisfaca nevoia de echipamente profesionala la scala mondiala. Prezentarea produselor pe o pagina web era solutia optima pentru atingerea publicului tinta dorit, datorita costurilor scazute precum si a cantitatii mari de informatii puse la dispozitia oricarui vizitator.


Cum s-a realizat?

    Realizarea site-ului de prezentare a produselor este un proces ce se afla in continua dezvoltare in functie de tendinta vizitatorilor si a clientilor existenti.     Campania de vizibilitate s-a desfasurat in mai multe etape pe parcursul ei site-ul companiei fiind optimizat pentru cuvintele cheie ce reprezentau domeniul de activitate al companiei cat si utilajele pe care le comercializeaza; inscris in cele mai importante puncte de vizibilitate specifice domeniului cat si generale. Prin analiza traficului lunar cat si a tenditei vizitatorilor campania de vizibilitate a fost modelata in functie de nevoile vizitatorilor.


Rezultate

Dupa o scurta analiza a campaniei de vizibilitate a acestui client putem spune ca: 95% din cuvintele cheie pentru care s-a realizat optimizarea pozitioneaza site-ul nostru pe primele locuri
vizitatorii atrasi de site sunt NUMAI persoane interesate
a crescut cu 120% numarul de vizitatori care cer detalii referitoare la produsele comercializate
Gestionarea spatiului util a fost mult mai bine realizata
costurile de promovare a site-ului au scazut in comparatie cu alte metode folosite
Departament SEO
info@plmis.com
 
2015 © MERCURY STUDIO Optimizare Site Arme Airsoft Mole Removal Restaurante Bucuresti Utilaje Second hand
Despre Noi Servicii WEB Studiu Caz Proiecte Recente Contact ENG ITA FRA